Rabarbramums for våren
Bruk vårens aller første rabarbra til noe skikkelig mumsegodt! Her er tips til et lettlaget mellommåltid for gode vårdager.
Denne lille overraskelsen smeller du sammen på noen minutter med årets aller første rabarbra. Den metter godt både i små og store mager, og er litt sunn og passe usunn på en gang. Herlig!
Slik gjør du:
- Høst fire små rabarbrastilker, skyll dem godt
- Skjær dem i tynne skiver
- Legg rabarbra i en liten kjele og ha i vann til det dekker bunnen og litt til. Tilsett et par spiseskjeer sukker, alt etter hvor søtt du vil ha det. Legg gjerne i en bit av en kanelstang også
- La alt koke sammen til det blir en klebrig røre
- La røren avkjøle litt
- Fyll gresk eller tyrkisk youghurt i bunnen av fire glass eller skåler og fordel rabarbrarøren over. Topp godsakene med finstrimlede blad av sitronmelisse
Nyt!
/Sara Bäckmo