Stäng menyn

Informasjon og kontakt

Sara Bäckmo – Min kjøkkenhage er Sveriges største hageblogg, som har blitt oversatt til norsk siden 2017. Her leser du alt om hvordan en vanlig hage forvandles til et lekkert hagespiskammer som produserer mat til seks personer – året rundt.

Jeg som skriver heter Sara Bäckmo, journalist/forfatter/influencer, og bor sør for Växjö i Sør-Sverige med mann og barn.

På disse sidene kan du, foruten å lese den norske bloggen, også bli medlem på og ta del i lengre artikler, oppskrifter og medlemstilbud (de fleste firmaene vi samarbeider med sender også produkter til Norge, men et fåtall gjør det ikke). Akkurat nå kan medlemsmaterialet bare leses på svensk, men vi håper vi kan oversette dette i takt med at flere blir medlemmer. Les mer om hvordan du blir medlem av nettsiden og hvilke slags artikler og materiale du får tilgang til her.

Her finner du plattformer jeg jobber med:

Facebook norsk
Facebook svensk
Facebook engelsk
Blogg norsk
Nettside svensk
YouTube svensk
YouTube engelsk
Instagram
Podcast 

Du er velkommen til å kontakte meg på info@sarabackmo.se. Vennligst send forretningsspørsmål bare på e-post, ikke via beskjedfunksjoner i ulike sosiale medier.

Samarbeid

Jeg samarbeider gjerne med firmaer og organisasjoner jeg liker. De som følger meg etterspør ofte hvilke produkter og redskaper jeg bruker. Akkurat nå kan jeg tilby samarbeid i form av:

  • annonsering på sarabackmo.se i panoramabanner samt banner i blogginnlegg
  • annonsering på YouTube i videoer

Forslag til øvrig samarbeid mailes til marknad@sarabackmo.se. Akkurat nå gjør jeg ingen rene produktsamarbeid i sponsede innlegg.

Foredrag

I løpet av høsten 2018 kommer jeg til Norge for å holde foredrag om kjøkkenhagen min 22–29 oktober. Skriv gjerne til info@sarabackmo.se om du har spørsmål angående foredrag eller vil booke meg.

Hagebesøk

Akkurat nå er det ikke mulig å booke et hagebesøk i kjøkkenhagen min. Kom gjerne tilbake og se etter snart igjen, oppdatering kommer i løpet av våren.  

Vi lager sarabackmo.se

Sara Bäckmo har skrevet om kjøkkenhagen sin i sosiale medier siden 2012. Etter 20 år i public service-media forlot hun Sveriges Radio i 2015 for å skrive om hagen sin på heltid. Bøkene Skillnadens Trädgård (2016) og Skillnadens mat (2017) er storselgere, og i år kommer den tredje boken: Vinterodling. Vi håper selvfølgelig at bøkene i framtiden kan bli oversatt til norsk. Skillnadens har fått flere utmerkelser og Saras entusiastiske skildring av livet i hagen inspirerer mange tusen mennesker til å begynne å dyrke sin egen mat.

Elin Iderström jobber som webredaktør på Sara Bäckmo Min köksträdgård siden 2017.

Mens Sara skriver og produserer fantastisk innhold tar Elin seg av publisering, markedsføring og prosjektledelse av nye ideer. Elin er sosionom, hagenerd og kommunikatør. Hun har tidligere jobbet med kommunikasjon for blant annet Vit Jul og har skrevet om hagedyrking og bæredyktighet siden 2013 på ideelle plattformer og egen blogg.

Oversetting av Anja Skoglund, Anette Hjerde samt TitleNova.